Certyfikaty

Historia certyfikatów

Wszystkie procesy produkcyjne dostosowaliśmy do najwyższych międzynarodowych norm i standardów, o czym świadczą przyznane certyfikaty.
Naszym założeniem jest dostarczanie tylko świeżych, naturalnych i wysokiej jakości artykułów. W tym celu, procesy produkcyjne dostosowaliśmy do najwyższych międzynarodowych norm i standardów, o czym świadczą przyznane certyfikaty:


2006
  • wprowadziliśmy i certyfikowaliśmy System HACCP - celem zapewnienia jeszcze lepszej jakości naszych produktów w magazynie centralnym,

2007
  • wdrożyliśmy System EUREPG.A.P. (obecnie GLOBALG.A.P.) i uzyskaliśmy certyfikację 

2008
  • uzyskaliśmy certyfikat PN EN ISO 22000:2006

2010
  • otrzymaliśmy Certyfikat GLOBALG.A.P. dla Grupy Producentów: Grzybek Łosicki, Spółdzielnia „Grzybek Łosicki”
  • zdobyliśmy EuroCertyfikat, będący potwierdzeniem jakości usług Spółdzielni 

2011
  • wdrożyliśmy International Food Standard (IFS) spełniając wymogi na poziomie wyższym w zakresie przyjęcia, schładzania, krojenia, konfekcjonowania, magazynowania i dystrybucji świeżej pieczarki
  • recertyfikowaliśmy Certyfikatu GLOBALG.A.P. dla Grupy Producentów: Grzybek Łosicki

2012
  • przedłużyliśmy International Food Standard (IFS) na poziomie wyższym
  • recertyfikowaliśmy GLOBALG.A.P. dla Grupy Producentów: Grzybek Łosicki


Zachowanie najwyższych standardów i jakości potwierdzają kolejne audyty i cyklicznie odnawiane przez nas certyfikacje.

DO GÓRY

Serwis wykorzystuje pliki cookies. W dziale Polityka Prywatności mogą Państwo przeczytać o zasadach ich używania oraz ustawieniach plików cookies w przeglądarkach internetowych. Korzystając z serwisu akceptują Państwo wymienione w Polityce prywatności postanowienia.